Hy-Pro Filtration Partner

Elemente de filtrare

Rulexim aduce pe piața din Romania probabil cele mai eficiente filtre din lume cu destinația uleiuri de ungere și hidraulice. Obiectivul RULEXIM, în calitate de reprezentat HY-PRO este de a optimiza fiabilitatea echipamentelor dumneavostră hidraulice și de lubrifiere și de a menține instalația dumneavoastră la o productivitate maximă prin utilizarea produselor inovatoare, care rezolvă o serie de provocări legate de contaminarea uleiurilor. Folosind elementele de filtrare clasificate DFE (Dynamic Filter Efficiency) se ating clase de puritate net superioare conform standardelor ISO/NASH si se realizeaza optimizarea sistemelor. Elementele de filtrare oferă cele mai mari eficiențe de captare și retenție (βx [c] ≥ 4000) prin intermediul elementelor clasificate DFE. Îndepărtarea particulelor, a apei și subproduselor de oxidare, face din aceste elemente o componentă necesară în sistemele dvs. Construcția elementului de filtrare depășește laboratorul și este testat în condiții reale de funcționare și dovedit că oferă un ulei mai curat în cele mai dure aplicații si oferă cele mai mici coduri ISO.

Echipamente de conditionare ale fluidelor

Sistemele de filtrare pentru uz industrial constă în echipamente mobile care pot asigura service prin rotație pentru o gamă largă de utilaje. Îmbunătațirea curățeniei lichidelor înseamna timp de oprire redus, echipamente mai fiabile, durată de viață mai lungă si mai puține ore de întretinere. În plus, asta înseamnă si reducerea cheltuielilor pentru înlocuirea și reparația componentelor. Prin îmbunătațirea curățeniei  (decontaminarii) lichidului dumnevoastră cu doar cateva clase ISO, puteți crește direct durata de viață a echipamentelor. Aproximativ 80% din toate defectele sistemelor hidraulice și pieselor mecanice pot  fi atribuite stării uleiului, care are efecte dăunătoare dovedite asupra eficienței și rentabilitații sistemelor și echipamentelor. Dezvoltarea unei abordări de curățare a sistemului pentru a controla contaminarea și îngrijirea lichidelor de la sosire la eliminare, în cele din urmă, rezultă la o funcționare mai fiabilă a echipamentelor și economisește bani. Costul mentenaței uleiurilor este în jur de 3% din valoarea de înlocuire a acestora.

Ansambluri de filtre

Ansamblurile de filtru de vîscozitate ridicată și ansamblurile de filtru de joasă presiune sunt optimizate pentru aplicații hidraulice cu debit mare și aplicații cu fluide puternic contaminate. Adăugați la buclele de răcire auxiliare existente, pentru soluția perfectă de decontaminare în linie.

Accesorii pentru rezervoare

Aerisitoarele sunt o componentă importantă atunci când încercați să preveniți pătrunderea contaminanților în sistemele dvs. Prin etanșarea orificiilor de evacuare a rezervorului și prin eliminarea tuturor celorlalte căi respiratorii, creați o barieră care vă protejează investiția și ajută la prevenirea contaminării fluidelor. Cele două tipuri principale de aerisitoare utilizate în sistemele de ulei hidraulic și lubrifiant sunt aerisitoarele cu particule (BF) și aerisitoarele cu desicant (Hy-Dry). Principala utilizare a aerisitorului este îndepărtarea umidității înainte de a intra în rezervor, cu avantajul suplimentar al filtrelor de particule integrate. Utilizate împreună cu o filtrare mai robustă a particulelor, aerisitoarele Hy-Dry sunt o componentă esențială pentru realizarea curățeniei totale a sistemelor și pentru a vă asigura că echipamentul dvs. este protejat de toate formele de contaminare.

Kituri de testare si echipamente

Conceput ca un laborator mobil online pentru măsurarea stării particulelor, a apei și a uleiului, PFM75 este un mod ușor și rentabil de a urmări starea uleiului și de a optimiza eficiența activelor hidraulice și lubrifiante conform ISO4406/1999 . Preia controlul asupra analizei de ulei cu PFM75 pentru a elimina erorile de eșantionare, a sticlelor și pentru a obține rezultatele în timp real, fără a fi nevoie să așteptați rezultatele laboratorului.

 

Cu PTK1, curățenia uleiului poate fi analizată vizual pe teren fără a aștepta rezultatele de laborator și fără a pierde controlul asupra procesului de analiză. Kitul PTK1 oferă posibilitatea de a vedea tipul, concentrația și dimensiunea reală a contaminării cu particule din interiorul sistemului.

 

 

Trusa testare VTK potential continut de lac / “VARNISH” exprimat in MPC ΔE conform standard ASTM D7843-12 / ASTM D7843-16. Trusele de testare pentru varnish oferă acces la testarea colorimetrică a membranei (MPC) cu ajutorul unui spectrofotometru si poate fi considerat un echipament de laborator.