Proiectare si executie instalatii lubrifiere

PROIECTARE SI EXECUTIE INSTALATII LUBRIFIERE

 

Proiectarea și instalarea sistemelor de lubrifiere personalizate asigura o lubrifiere fiabila si rentabila.

Echipa de proiectare a sistemelor de lubrifiere RULEXIM combina produsele de lubrifiere de cea mai înalta performanta cu serviciile  si cu expertiza noastra , pentru a contribui la proiectarea sistemului dvs. de lubrifiere , fiabil si  durabil . Sistemul de lubrifiere  de cea mai înalta performanta al masinilor  trebuie sa fie proiectat la comanda pentru a va proteja echipamentul de uzura inutila si excesiva. Sistemul ideal de lubrifiere reduce, de asemenea, timpul, efortul si banii cheltuiti pentru procesele de lubrifiere din echipamentul dvs., sporind în acelasi timp siguranta lucratorilor si productivitatea generala.

Pentru a obtine fiabilitate optima si beneficii maxime ale unui sistem de lubrifiere, trebuie luati în considerare mai multi factori. Acesti factori sunt rezumati de bine-cunoscutii „cinci R” ai lubrifierii.

Cei cinci R ai sistemelor de lubrifiere:

 1. RIGHT Lubricant – Lubrifiantul potrivit
 2. RIGHT Quantity – În cantitatea potrivita
 3. RIGHT Time – La momentul potrivit
 4. RIGHT Point – La punctul potrivit
 5. RIGHT Method – Cu metoda potrivita

Avantajele sistemelor de lubrifiere centralizate și automate

 • Productivitate crescuta prin mai putine perioade de nefuncționare
 • Expunere redusa la utilajele periculoase
 • Durata de viata crescuta a masinii
 • Contaminare redusa în utilaje

Fie ca abia începeti sa investigati sistemele automate de lubrifiere, fie ca aveti nevoie sa va actualizati sistemul actual, RULEXIM va poate ajuta la fiecare pas. Ne “întâlnim” acolo unde va aflati în acest proces si va ajutam:

– Veti putea decide daca un sistem automat de lubrifiere este potrivit pentru dvs.
– Veti putea alege ce tip de sistem ar fi cel mai avantajos de instalat din punct de vedere costuri totale si up-grading .
– Dupa analiza tuturor variabilelor necesare pentru proiectarea sistemului de ungere automata , veti putea personaliza si instala  solutia ideala pentru echipamentul dvs.
– Veti putea imbunatati  sistemul de lubrifiere actual cu cele mai recente optiuni si caracteristici de înalta tehnologie.

Doar echipamente si sisteme de lubrifiere de top

Colaboram îndeaproape cu cei mai apreciati si de incredere producatori din industrie. Aceasta înseamna ca veti primi cel mai înalt nivel de service si întretinere disponibil si va veti bucura de acces usor la o mare varietate de sisteme și dispozitive fiabile, cum ar fi supape, regulatoare, injectoare si pompe.

Gasiti tipul potrivit de sistem de lubrifiere automata pentru dvs.

Serviciile noastre de proiectare a sistemului de lubrifiere automata includ ingineria si proiectarea completa a sistemului de lubrifiere. Patru dintre cele mai comune tipuri de sisteme utilizate în instalatiile industriale :

Sisteme cu o singura linie
Pretabile pentru o singura masina, cu unul sau mai multe puncte de lubrifiat . Lubrifiantul este transportat printr-o singura linie de alimentare la fiecare punct de lubrifiere unde un injector sau un dozator sunt setate pentru a livra o cantitate precisa de vaselina sau ulei.

Sisteme cu doua linii

Acestea functioneaza bine în conditii dificile în sisteme mari, cu puncte de lubrifiere dispersate, care necesita cantitati variate de lubrifiant. Doua linii principale furnizeaza alternativ lubrifiant.

Sisteme de lubrifiere progresiva

Acestea funcționează bine în condiții dificile în sisteme mici si medii ,cu puncte de lubrifiere nu foarte dispersate care necesită cantități variate de lubrifiant.

Alte sisteme sunt disponibile cu optiuni si caracteristici pentru a va satisface toate nevoile de lubrifiere a masinilor, cum ar fi, aer, ulei, injectoare, sisteme de pulverizare si recirculare, cu ceata, si multe altele.

Întalnite in industrii precum cele de mai jos , dar fara a se limita la acestea:

 • Metalurgie
 • Alimentara
 • Automobile
 • Aerospațiala si de aparare
 • Minerit
 • Farmaceutica
 • Hartie
 • Utilitati

Contactati un reprezentant RULEXIM cu experienta pentru a afla ce sistem si optiuni de lubrifiere automate funcționeaza cel mai bine pentru dvs.