SKF – Alemite Partner

Produsele si sistemele de lubrifiere joaca un rol decisiv in performanta de exploatare a echipamentelor si utilajelor dvs., reprezentand o veriga esentiala intre productivitate – costuri – mediu ambiant.

RULEXIM, umar la umar cu ALEMITE ofera atat produsele, cat si serviciile  necesare unui randament maxim al miscarii, furnizand si elementele de analiza prin criterii de performanta si eficienta.

Cumularea produselor si serviciilor in domeniul lubrifierii intr-un singur fac-totum, aduce utilizatorilor beneficii de siguranta si incredere  printr-o logistica simplicata si eficace din punct de vedere administrativ

Pistoale gresare

Pistoalele de gresare  Alemite sunt construite pentru a funcționa în aplicații solicitante. Modelele unice, inovatoare asigură o performanță excelentă, iar o atenție puternică la producția de calitate oferă o durabilitate maximă. Cu cea mai remarcabilă gamă de produse oferite, pistoalele și accesoriile Alemite vă vor maximiza productivitatea lubrifierii.

Pompe

Alemite oferă o selecție de pompe pentru a satisface nevoile dvs. de manipulare și distribuire a fluidelor. Fiecare pompă este proiectată să ofere performanțe fiabile și consecvente pentru a vă menține funcționarea fără probleme.

Tamburi cu furtun

Tamburii cu furtun Alemite sunt standardul pentru calitate și durabilitate în industria de ungere. O mare atenție la detalii în selectarea materialului, construcția și testarea asigură că tamburii Alemite funcționează bine – de fiecare dată – oferind o componentă cheie pentru o funcționare sigură și eficientă.

Supape de control și contoare

Valvele și contoarele de control Alemite oferă o distribuire constantă, fiabilă și precisă a lichidelor. Fiecare articol oferă un design dovedit, ergonomic, pentru o utilizare simplă și confortabilă. Acestea pot fi utilizate pentru a distribui ulei, vaselină, lichid de transmisie automată și alte produse pe bază de petrol.

Echipamente pentru lichide vrac

Alemite oferă o linie durabilă de echipamente pentru manipulare produse fluide în vrac, inclusiv  rezervoare și cărucioare. Concepute pentru confortul clienților, aceste echipamente  vin cu toate componentele necesare pentru o manipulare eficientă și economică a fluidelor în vrac.

Fitinguri industriale de ungere

Ca inventator al echipamentului zerk, Alemite este un lider global recunoscut în furnizarea de accesorii pentru uz auto și industrial. Fitingurile Alemite sunt conforme cu standardele SAE J534 pentru utilizarea automobilelor OEM, iar producția Alemite este certificată TS / ISO 16949.