SKF - Lubrication Systems Partner

RULEXIM – Partener cu valoare adăugată pentru soluții de lubrifiere SKF

Adevăratul potențial al lubrifierii este adesea trecut cu vederea. Acest lucru este valabil în industrii și în nenumăratele aplicații, de la mașini-unelte și echipamente mobile, la celuloză, hârtie și turbine eoliene. Ce s-ar întâmpla dacă soluția potrivită de lubrifiere  ar deschide noi oportunități pentru îmbunătățirea rentabilității prin reducerea costurilor și stimularea fiabilității? Ce s-ar întâmpla dacă ți-ar permite să proiectezi o mașină care să ofere clienților o valoare mai mare în timp ce este mai rentabilă pentru fabricare? Cu un partener potrivit pentru lubrifiere, s-ar putea. Descoperiți ce pot însemna soluțiile de lubrifiere marca SKF  pentru compania dvs. RULEXIM poate oferi o gamă completă de soluții de lubrifiere, de la lubrifianți specializați și scule pt lubrifiere manuala până la cele mai inovatoare sisteme de lubrifiere automate și centralizate de pe piață. Lucrând împreună cu RULEXIM, vă puteți baza pe furnizarea  lubrifiantului adecvat, în cantitatea potrivită, cu sistemul de lubrifiere adecvat, la punctul potrivit de ungere. Oriunde rulează mașina. Iată doar câteva dintre soluțiile de lubrifiere marca SKF pe care le putem oferi:

Sisteme automate de lubrifiere  cu o singură linie SKF  MonoFlex proiectate pentru ulei și vaseline  NLGI de la 000 la 00

Folosită în mod obișnuit în aplicații precum mașini-unelte, mașini de imprimat, mașini textile, mașini de ambalat și multe altele, sistemele de lubrifiere centralizate cu o singură linie sunt concepute pentru a alimenta frecvent punctele de lubrifiere ale unei mașini, cu cantități relativ mici de lubrifiant, după cum este necesar. Sistemele cu o singură linie pot fi proiectate pentru ulei sau vaselina. Sistemele automate pot fi controlate în timp sau în sarcină. Niplurile de dozare interschimbabile de pe distribuitoare  fac posibilă livrarea cantității necesare de lubrifiant la fiecare cursă sau ciclu de lucru al pompei. Intervalul de dozare variază de la 0,01 la 1,5 cmc  de lubrifiant pe cursa și punct de lubrifiere. Natura modulară a acestui tip de sistem il face ușor de planificat și extins.

Sisteme automate de lubrifiere cu doua linii  SKF  DuoFlex  pentru ulei, vaselina semifluidă și vaselina consistenta   NLGI grade 000 – 3

Sistemele de lubrifiere cu linie dublă sunt proiectate pentru mașini de dimensiuni medii sau mari, cu un număr mare de puncte de lubrifiere, linii lungi și condiții de operare brute. Uzinele de cocs, instalațiile de oțel, instalațiile de turnare continuă, laminările la cald și la rece, liniile de finisare, exploatare benzi de cărbune , centralele electrice pe cărbune, fabricile de ciment și macaralele de punte sunt toate aplicații tipice pentru acest sistem. Aceste sisteme de lubrifiere funcționează cu două linii principale care sunt presurizate și depresurizate alternativ. Acestea sunt concepute pentru uleiul ISO VG cu o vâscozitate de serviciu mai mare de 50 mm² / s și vaselina până la gradul NLGI 3. Acest sistem oferă o flexibilitate deosebită privind reglarea cantității de lubrifiant contorizata la fiecare punct de alimentare. Sistemele cu mai mult de 1000 de puncte de lubrifiere sunt posibile într-un interval de 100m în jurul pompei.

Sisteme de lubrifiere automate progresive ProFlex SKF concepute pentru ulei și vaseline  NLGI de la 000 la 2

Sistemele de lubrifiere automate ProFlex sunt proiectate pentru utilizare cu vaselină sau ulei, pe mașini mici și mijlocii, cu până la 150 de puncte de lubrifiere . O pompă de alimentare furnizează lubrifiant unui distribuitor principal, care deservește distribuitoarele secundare, care la randul lor  împart cantitatea de vaselină în porții mai mici pentru livrare progresivă în punctele de lubrifiere.  Aplicațiile tipice includ prese tipografice, prese industriale, turbine eoliene și echipamente pentru construcții. Sistemul automat de lubrifiere SKF ProFlex include o gamă largă de distribuitoare progresive,  cu 2 până la 20 de iesiri, debite de la 0,01 cc la 6000 cc / min. și presiunea sistemului de până la 300 de bari. Un avantaj esențial al acestui sistem de tip progresiv este faptul că oferă o monitorizare centrală relativ ieftină a funcționării tuturor punctelor de alimentare.

Sistem de lubrifiere automată MultiFlex SKF  pentru ulei, vaselină semifluidă și vaselină consistenta NLGI grade 000 – 3

Acest sistem automat cu mai multe linii este proiectat pentru relubrifierea automată, precum și pentru sisteme mici de ulei circulant în aplicații precum industria mașinilor-unelte, petrol și gaze și industria grea. Pompele cu mai multe iesiri furnizează lubrifiant direct în punctele de lubrifiere fără utilizarea unor supape de dozare suplimentare. Fiecare punct are propriul său element de pompare, ceea ce face ca sistemul să fie simplu, precis și fiabil. Sistemele SKF Multi-Flex includ o gamă largă de pompe cu iesiri de la 1 la 32 , capabile să reziste la presiuni ale sistemului până la 4000 de bari.

Sistemul SKF ulei  + aer,  pentru un flux continuu  de ulei precis măsurat

Sistemele SKF Oil + Air Lube (sistem de ceață de ulei) sunt concepute în principal pentru rulmenți de mare viteză, lanțuri și aplicații speciale în industria oțelului. Se injectează o cantitate mică de ulei într-o supapă de amestec. Un debit minim de aer mișcă încet uleiul în punctul de lubrifiere și asigură rulmentului sau lanțului un flux mic și continuu de ulei și aer. Drept urmare, carcasa rulmentului se află sub o ușoară suprapresiune, care ține murdăria departe de rulment. În plus, acest sistem nu creează ceață sau vapori de ulei in exterior, ceea ce îl face mai curat, mai sigur și ecologic.

SKF CircOil Lube  sistem pentru răcire, curățare și lubrifiere cu ulei

Sistemele SKF CircOil sunt concepute în principal pentru uleiul în circulație, nu numai pentru a lubrifia, dar și pentru a răci rulmenții în majoritatea mașinilor utilizate în sectorul celulozei și al hârtiei. De asemenea, elimină eficient murdăria, apa și particulele de aer. Un sistem de alimentare cu ulei livrează lubrifiantul la supapele de reglare cu setări individuale. Ratele reale de alimentare pot fi controlate vizual sau electronic. Sistemele de monitorizare cu funcție de citire a debitului și niveluri de avertizare individuale sunt disponibile pentru o abordare de întreținere mai predictivă. Sistemele SKF CircOil includ o gamă largă de soluții personalizate și la cheie pentru debitele de la 0,1 până la 300 l / min și sunt ușor de întreținut. În plus, acestea au un design modular și pot fi combinate cu ușurință.

Sistemul de lubrifiere cu cantitate minima de ulei  (MQL) LubriLean

Cu un sistem SKF LubriLean pentru cantitate minimă de ulei , lubrifierea între sculă și piesă este realizată de un aerosol – adică prin picături de ulei care sunt bine dispersate într-un flux de aer.  Aerosolul este produs în rezervorul echipamentului și alimentat prin fusul rotativ la sculă. Când este reglat corect, uleiul furnizat este complet consumat, fără să rămână reziduuri. Cu MQL extern, lubrifiantul și aerul sunt alimentate în zona activă dintre sculă și piesa de lucru prin tuburi și duze. Acest sistem relativ rigid este potrivit pentru operațiunile de prelucrare în care instrumentele utilizate sunt similare și contururile pieselor de lucru nu se modifică. Poate fi folosit și pentru piese produse în serie. Aplicațiile pentru SKF LubriLean includ frezarea, laminarea,  tăierea formei, frezarea feței, tăierea cu viteză mare, hobbing-ul, forajul,  filetarea, fierăstrăul și ferăstrăul cu bandă, formarea și broșurarea. Unele din  avantajele folosirii acestor sisteme sunt reducerea majora de până la 30% din timpul total de producție, un proces de tăiere mai precis, o calitate mai bună a suprafeței și creșteri semnificative în durata de viața a sculei.

SKF SYSTEM 24 Lubrificatoare monopunct

Lubrificatoarele automate cu un singur punct acționate pe gaz,  SKF SYSTEM 24,  sunt furnizate gata de utilizare direct din cutie și umplute cu o gamă largă de lubrifianți SKF de înaltă performanță. Activarea și setarea timpului se face fără scule speciale si permit ajustarea ușoară și precisă a debitului de lubrifiere. Aplicațiile tipice includ: Aplicații în locații restrictive și periculoase; lubrifierea carcasei; motoare electrice; ventilatoare și pompe; transportoare; macarale; lanțuri (ulei); ascensoare și scări rulante (ulei). • Durata de dozare flexibilă de la 1 la 12 luni • Opțional sau reglabil, dacă este necesar • Grad de siguranță intrinsecă: ATEX aprobat pentru zona 0 • Containerul transparent de lubrifiere permite inspecția vizuală a ratei de distribuție • Dimensiune compactă, permite instalarea în zone restrictive • Vaseline și uleiuri de lanț disponibile • Aplicatia SKF DialSet ajută la calcularea duratei corecte de distribuire

Sisteme de lubrifiere automate, piese și service Vogel

Rulexim , sursa dvs. pentru sisteme de lubrifiere automată Vogel, piese și service. Dacă aveți sisteme de lubrifiere de fabricație Vogel , pe echipamentele dvs. mai vechi , pe camionul rutier sau orice fel de echipament de minerit, pavaj, construcție de drumuri sau construcții și căutați piese de schimb, fitinguri sau servicii, apelați cu incredere la noi . Avem pompe de lubrifiere Vogel, comutatoare de presiune, distribuitoare, controlere în stoc și suntem gata să vă asiguram service. Totodata suntem pregatiti si pentru echivalarea acestor sisteme cu generatiile mai noi. * SKF, Vogel și Willy Vogel sunt mărci înregistrate ale SKF Group. Se aplică restricții privind mărcile comerciale și drepturile de autor.

Contactați-ne

acum cu detaliile cererii dvs.

Pe baza informațiilor dvs., vă vom recomanda cea mai bună soluție pentru a satisface cerințele specifice ale aplicației.